PRESSEMELDING – Alvorlig skade på en av våre mest lovende ryttere

Ånnasklubben, Sandnes, 01.09.2015.

Ånnasklubben ser seg dessverre nødt til å informere media om skaden vi har klart å holde skjult i løpet av august. Sannheten må frem.

-Det har vært noen utfordrende uker uten å kunne vite om jeg vil kunne sykle sti, bære ryggsekk eller ta på meg kontaktlinser igjen noen gang, uttalte nylig sesongens mest fremtrende rytter, Hana.


Hana

Det veltrente øyet ser selvfølgelig med en gang hva dette dreier seg om. ENDELIG har noen brukket kragebeinet. Eller noe som ligner oppi der.

To veltrente ånnaser var lei av landeveien og dro på stitur i Sørmarka den 12. august. Den ene litt mer lysten på å vise seg frem enn den andre, og vil prøve en litt aggressiv manøver i en dosert sving.

DSC08980

Utfordringen kommer når doseringen slutter, og vår helt fortsatt svinger.

DSC08986

Hana suser mot døden.

DSC08987

Man down, men fornøyd med at brillene overlevde. Frodolini, godt opplært innen HMT (Helse, Miljø og Tryggleik), fyller ut RUH og tar bilder.

Våre to ånnaser innser at trærne i Sørmarkå har fått nok bank for i dag, og triller rolig hjem.

13. august: Pasienten sliter med å få venstre arm/skulder til å bidra når kontaktlinser skal monteres. Hviledag.
14. august: Å sette på plass kontaktlinser er fortsatt utrolig vanskelig, men det går greit å sykle 100 km med ånnasklubben og spurte på alle skilt.
15. august: Intervaller i Gramstad, ok.
20. august: 120km kosetur, fortsatt levende. Dette ordner seg. Vi drar på langtur til helga.
21.-23. august: Sykkeltur til Røldal med sekk, voltaren må inntas. Velfortjent siden man aldri skal sykle med sekk på landeveissykkel. Selv ikke Gavia.
24. august: Kiropraktor bestiller MR/røntgen.
25. august: Toskaskabet – pasienten knuser en allergislitende Frodolini.
26. august: MR/røntgen.
27. august: Rapport leveres på CD-plate. Vår helt leter desperat etter en EDB-maskin med CD-ROM. «Det foreligger en fraktur i laterale claviculaende, ca 1.5 cm proksimalt for AC-leddet». Kiropraktor anbefaler å ikke google dette. Pasienten venter i fire minutter før han googler.
28. august: Kiropraktor kommer med den knusende beskjeden. Ingen sykling på 6-8 uker. Vår helt desperat – vil ha operasjon. «FÅ EI SKRUA I SKULDERÅ MI NÅ».
30. august: Spesialist sier null operasjon, hold deg i ro, sykle til det gjør vondt.

Vi ønsker vår helt god bedring, husk at flyet til Chamonix går kl 06:45 fra Sola søndag morgen, og du har bare med å være der med stisykkel. Du kan sykle bakerst og ta det rolig.

Chamonix-Mountain-Biking-Flickr-image-by-NeilCain9

Stay tuned to this station for more information.

Vil du ha mer? Følg oss på Facebook!